Borstvoedingscursus en bijeenkomsten

Borstvoedingscursus

Informatiebijeenkomsten over borstvoeding in de zwangerschap. Vereniging Borstvoeding Natuurlijk Zeist VBN in Zeist Karen Peppel – de Kreuk

Borstvoeding? Natuurlijk!

Wil je straks je baby borstvoeding gaan geven, of voed je op dit moment je kind? Dan is het goed om te weten dat zelfvertrouwen, de juiste informatie en een goede voorbereiding tijdens de zwangerschap erg belangrijk zijn voor een fijne borstvoedingstijd. De Vereniging Borstvoeding Natuurlijk in Woudenberg en Zeist organiseert daarom bijeenkomsten voor zwangeren en moeders met een kindje aan de borst.

In twee bijeenkomsten komen in ieder geval de volgende onderwerpen ter sprake: hoe werkt borstvoeding, aanleggen, borstvoeding in de kraamtijd en de periode daarna, hoe lang en hoe vaak voeden en het voorkomen van een aantal problemen. Ook is er tijdens de bijeenkomsten tijd om in te gaan op vragen.

De bijeenkomsten duren ongeveer 2 uur. De kosten bedragen 20,00 euro per serie van twee (incl. koffie, thee en een set brochures).

Informatie en aanmelden

Informatie en aanmelden bij voorkeur per e-mail via vbnzeist@hotmail.com met vermelding van je naam, telefoonnummer en je uitgerekende datum; of telefonisch bij Karen van de Peppel – de Kreuk (033-2586820)

Ochtend voor voedende moeders

Regelmatig is er een ochtend voor voedende moeders. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er informatie gegeven en kunnen moeders hun ervaringen delen. Je borstkindje is dan natuurlijk ook van harte welkom. De bijeenkomsten zijn meestal op zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur. Er wordt alleen een bijdrage voor koffie/thee gevraagd.

Voor data en aanmeldingen, mail je naar vbnzeist@hotmail.com

Borstvoeding- en mammacafé’s in Nederland

Er komen steeds meer borstvoedingscafé’s. Je kunt er altijd even lekker genieten, ontspannen, je kind ongestoord voeden en wat tutten met andere moeders of praten over borstvoeding. Voor meer info: Kenniscentrum voor Borstvoeding www.borstvoeding.com

Ga naar: Zoek hulp bij borstvoeding/Borstvoeding- en mammacafés.