Nog niet zwanger – kinderwensspreekuur

Wil je graag zwanger worden en wil je je goed voorbereiden op de zwangerschap? Kom dan voor advies naar het kinderwensspreekuur bij de Verloskundige Praktijk Zeist. Het kinderwensspreekuur is bedoeld voor iedereen met een kinderwens. Dus al voordat je begint met proberen om zwanger te worden, kun je bij ons terecht. Het kinderwensspreekuur wordt gegeven door verloskundige Marjolein Boersma.

Tijdens het kinderwensspreekuur krijg je antwoord op al jouw vragen. Er wordt gekeken naar jouw situatie en medische achtergrond en je krijgt een persoonlijk advies. Je krijgt informatie over bijvoorbeeld het stoppen met anticonceptie, vruchtbaarheid, gezonde voeding, roken, alcohol en medicijngebruik. Ook wordt er gekeken of er misschien bepaalde ziekten voorkomen in de familie.

Om je voor te bereiden op jouw afspraak is het handig om de vragenlijst op http://www.zwangerwijzer.nl in te vullen. Hier krijg je alvast een overzicht van de risico’s die jij loopt.

Neem je partner mee, het kinderwensspreekuur is bedoeld voor vrouwen én mannen. De gezondheid en leefstijl van beiden is namelijk van invloed op een gezonde zwangerschap. Het kinderwensspreekuur wordt in de meeste gevallen vergoed door de verzekeraar. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken, dan nemen wij contact met jou op.